en-joy  

Concurs gratuit de public speaking si comunicare pentru copii

04 12 2009 20:45

Comunikas lanseaza in premiera concursul national de public speaking si comunicare pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani. Concursul se deruleaza online in perioada 20 noiembrie 2009 1 martie 2010 pe site-ul www.comunikas.eu, sectiunea Concurs, castigatorii fiind rasplatiti cu diplome si un curs gratuit de public speaking si comunicare pentru copii.

In scoala romaneasca nu exista o programa speciala care sa formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol in educatie, Comunikas, furnizor de solutii complete de comunicare, are in derulare seria de cursuri "De-a prezentatorul" si Junior Speakers Club Romania, ambele in cadrul programului "Kidspeak". Concursul Junior Speaker vine in completarea acestui program, contribuind la dezvoltarea si evaluarea achizitiilor copiilor in domeniul public speaking si comunicare.

Dezvoltarea abilitatilor de prezentare inca de la varste timpurii reprezinta o necesitate datorita faptului ca scuteste copilul de a experimenta teama de vorbi in public ca adult, devenind astfel mult mai increzator in fortele proprii si asigurandu-i un atu in viata sociala si, mai tarziu, in cea profesionala. Este recunoscut faptul ca la aceasta varsta copilul asimileaza mult mai usor informatiile si isi formeaza mai lesne deprinderi noi. In plus, invatarea tehnicilor de public speaking inca de timpuriu inseamna mentinerea naturaletii in exprimare intrucat se observa ca, pe masura ce cresc, oamenii isi restrang exuberata limbajului corpului, in timp ce copiii mici folosesc foarte multe gesturi cand comunica. De altfel, teama de vorbi in public este plasata pe locul intai n topul temerilor omului intr-un studiu realizat de americani si britanici.

Concursul are 4 sectiuni: prescolari din grupa pregatitoare, invatamant primar, invatamant gimnazial si invatamant liceal de la orice profil.

Inscrierea la concurs se realizeaza prin completarea formularului de inscriere si prin trimiterea unei inregistrari video cuprinzand o prezentare / sustinere de discurs public in limba romana de catre fiecare participant la concurs. Expedierea documentelor se face pe adresa de email concurs@comunikas.eu pana pe 15 februarie 2010, orele 24. Detalii suplimentare despre derularea concursului gasiti pe www.comunikas.eu, in sectiunea Concurs.

Persoana de contact:

Alina Constantin

E-mail: concurs@comunikas.eu

--- comunicat organizatori---

vizite: 9175 redactor: Admin in Participari

Comentarii

 

1. fake cartier

15 01 2014 07:20
Men and women right now not often experienced a good number of notice, in addition to certainly accepting they will produced, men and women relied notice gathering involving his / her hobbies. 

2. lv handbags outlet

22 05 2014 05:20
These kind of duplicate designer watches are incredibly very much exactly like the initial versions.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog