en-joy  

Cât de bun te-a făcut o creangă de brad?

07 01 2010 01:25

De la începutul anului mă tot întreb, cât de mult v-a impresionat Crăciunul? Aţi putut uita de criza economică? De duşmănia ce o purtaţi celui care are mai mult decât voi? De ghinionul că n-aţi câştigat la loto sau la bingo? De situaţia politică a ţării? De facturile la utilităţi? De datoriile acumulate? Cât de mult v-aţi lăsat duşi de valul umanităţii şi aţi lăsat nişte bani pentru persoanele nevoiaşe, pentru ţiganii- colindători şi pentru copiii care au nevoie de operaţii în străinătate?

Dacă v-aţi detaşat o clipă de rafturile colorate cu beteală aţi văzut că s-au întâmplat accidente şi în zilele sărbătorilor de iarnă, alţii s-au îmbolnăvit de gripă, presa a vorbit în continuare despre politică, poliţie şi economie iar unii au murit.

Cât de mult v-a schimbat Crăciunul? A însemnat şi altceva în loc de vacanţă, chefuri, răsfăţ şi sex? Dacă totuşi a fost mai mult, de ce a trebuit să aşteptaţi să vă zică cineva să fiţi mai buni? Strângeţi bani tot anul pentru o petrecere? Pentru un cadou special?

Ce-aţi face dacă nu ar fi Crăciunul? Aţi uita să dăruiţi? În fine... spuneţi-mi doar, vă rog, cât de buni v-a făcut o creangă de brad? ... pe care apoi oricum aţi aruncat-o la gunoi...

vizite: 9540 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Comentarii

 

1. Soby

11 01 2010 13:31
Te asteptăm și pe tine. Dacă vrei să vi click pe imagine și lasă un comentariu.

noitrei.net 

2. cheap hats

27 09 2012 07:11
cheap hats

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog