en-joy  

Sa ne enervam!

20 01 2010 18:12
Enervati-va cu glas tare! Nu pe guvernul care nu va asculta! Nu pe seful catre care stati aplecati de frica sa nu va pierdeti locul de munca! Ci pe omul de langa voi. Cel care nu va lasa sa coborati din autobuz si vine peste voi. Cel care merge pe strada cu tot grupul de parca ar fi trotuarul lui tac`su. Sau pe soferul care vorbeste intruna la telefon in timp ce voi stati nemiscati in mijlocul de transport. Enervati-va pe fata! Aveti curajul sa le spuneti vreo doua la astia! Iar apoi, seara, acasa, veti avea ce povesti!

Veti uita de criza economica si va veti lauda cat de bine i-ati spus si cate dreptate ati avut atunci cand l-ati "tras de urechi" pe cutare sau cutare.
Enervati-i pe cei din jur! Lasati-i sa se simta importanti o clipa! Sa va spuna vreo doua ca i-ati intrerupt din ce faceau sau ca le-ati stricat nu stiu ce. Apoi veti impartasi prietenilor faza. Veti barfi si veti rade cu gura pana la urechi. Si veti uita de vedetele blonde intens promovate pe tv sau de cele, cica, din domeniul muzicii.
Enervati lumea din jurul vostru! Sa uite o clipa de plictiseala. De necazurile mari, de probleme eterne si de bolile ascunse.
Hai, dati cu pietre- cuvinte! Aveti grija sa loviti la cap! De inima inca mai am nevoie.

vizite: 9392 redactor: Anca Pepelea in LifeStyle

Comentarii

 

1. swiss rolex replica watches

27 08 2014 05:17
Hello! Great stuff, please do inform us when you post again something similar! 

2. cheap essay writing service

24 08 2016 09:52
Great site and a great topic as well I really get amazed to read this. Its really good. I like viewing web sites which comprehend the price of delivering the excellent useful resource free of charge. 

3. Recurring Ninja Profits Review

18 04 2017 18:14
Great site and a great topic as well I really get amazed to read this. Its really good. 

4. Note 8

29 04 2017 15:12
The new Samsung Galaxy Note 8 will hopefully avoid the fiasco that was the bane of the Galaxy Note 7.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog