en-joy  

Joy Art Festival

29 11 2004 15:51

Federaţia Judeţeană a Organizaţiilor Nonguvernamentale de Tineret Braşov organizează n perioada 10-11 decembrie 2004, la Braşov, festivalul de muzică şi teatru scurt

OBIECTIVE

Prima seară a festivalului (concursul pentru secţiunile muzică şi teatru scurt) se va desfăşura n Barul de Noapte Aro Palace, iar cea de-a doua seară (festivitatea de premiere) n Barul Deans din Braşov (Str. Republicii).

Secţiunea MUZICĂ va cuprinde două melodii: o creaţie originală pop-rock şi un cover. Melodiile vor fi interpretate live, cu instrumentele participanţilor, iar durata maximă a unei melodii va fi de 4 minute.

Secţiunea TEATRU SCURT va cuprinde scenete / piese de teatru cu durata maximă de 30 minute.

CONDIŢII DE PARTICIPARE: Festivalul este deschis artistilor amatori cu vrsta maximă de 33 de ani. nscrierea este gratuită. Premiile pentru cele două secţiuni vor avea valoarea de 400 euro fiecare, bani şi produse.

Persoane de contact:

Bianca Dobrinaş ( bianca_dobrinas@yahoo.com )

Romulus Oprica ( romulusoprica@yahoo.com )

vizite: 8979 redactor: en-joy in Cultura

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog