en-joy  

Radio Dj-uniQue

15 03 2010 18:28

Cum muzica isi face loc in vietile noastre zi de zi, posturile de radio sunt numai bune pentru zilele in care nu ai nici un chef sa selectezi ce vrei sa asculti. Ok,o sa spuneti ca posturi de radio sunt garla. Intradevar, in ultimul timp au tot aparut posturi de radio,mai ales pe net. Dar tocmai pentru ca ne-am saturat de muzica comerciala care rasuna peste tot, am pus bazele unui post de radio uniQue.

Am putea spune ca suntem uniQue in primul rand pentru ca am acaparat spatiul .biz.

De aici a pornit totul, am vrut sa depasim barierele fm-ului, am vrut ca toti ascultatorii nostri sa ne poata accesa din orice colt al lumii, mai mult, avantajul este ca internetul incepe sa devina omniprezent.

Muzica electronica isi face aparitia 24 din 24 in playlisturile noastre:dance, techno, deep, electro, minimal, pana si progressive.

Seturile dj-ilor nu vor lipsi din program, aducem pentru tine cei mai tari dj in fiecare noapte, mai mult majoritatea emisiunilor vor fi live unde poti intra in direct cu preferatii tai (nightstream, chat,telefoane in direct). Realizatorii radiodj.biz vor fi prezenti inca de dimineata (dar nu foarte de dimineata:) in difuzoarele voastre cu tot ce este nou in materie de evenimente, dj si gadgeturi pana la orele noptii atunci cand la butoane vor performa djii invitati.

Echipa tanara cu experenta in radio si mai ales cu experienta in viata de noapte, cluburi si distractie, va vor transmite si voua prin cadrul microfonului cate putin din energia lor, din viata lor si mai ales din pasiunea lor-muzica.

In afara de site-ul oficial, care este extrem de simplu de retinut: www.radiodj.biz , avem conturi si pe Hi5, Twitter, Facebook, You Tube, My Space si normal Messenger, unde id-ul nostru este radiodj_biz.

Un alt "element" uniQue de la noi este proiectul Audio Elements,prin care echipa RadioDj.biz va pune la dispozitie prin intermediul Radio Dj, atmosfera din Glamour Lounge Club din Brasov in fiecare seara de la ora 22. Acolo, Dj din toate colturile lumii vin sa faca show si sa ne impartaseasca din talentul lor.

Ganditi-va ca asta este numai inceputul, pentru ca avem planuri mari.Tot felul de proiecte isi vor face aparitia la noi in program, trebuie numai sa ramaneti alaturi de noi si veti fi pusi la curent cu orice noutate.

Haideti mai bine sa inchei si sa va las pe voi singuri sa vedeti de ce suntem in stare.Enjoy!!!

www.radiodj.biz

--redactor Dj Bogdan Nistor---

vizite: 13021 redactor: Colaborator in Muzica

Comentarii

 

1. hermes replica

25 02 2014 04:42
ta este numai inceputul, pentru ca avem planuri mari.Tot felul de proiecte isi vor face aparitia l 

2. Mohamed

31 03 2014 14:13
My hat is off to your astute command over this torbc-ipavo! 

3. rolex replica

10 04 2014 08:35
everybody and yet exercise to operate an effective process. To find some ideas, obtain numerous fashion magazines and / or search online possibly follow type approach concerning TV FOR COMPUTER. 

4. Auto Insurance Insure

31 05 2014 00:58
I'm impressed! You've managed the almost impossible. 

5. auto insurance cheap

04 06 2014 18:00
Hey, that's a clever way of thinking about it. 

6. business insurance providers

07 11 2014 05:31
Dude, right on there brother. 

7. cheap vapes

31 05 2018 05:00
Have a natural attraction for women cosmetics and cheap vapes clothes, no more than two for men the most attractive one, is to make their own driving exp

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog