en-joy  

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI BRASOV 19 aprilie – 25 aprilie 2010

17 04 2010 13:59

Pro-Vobis Centrul National de Voluntariat impreuna cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat din Romania organizeaza si anul acesta, in perioada 19 - 25 aprilie, Saptamana Nationala a Voluntariatului - o coproductie cu o traditie de 9 ani si cu un portofoliu impresionant de activitati de voluntariat in numeroase comunitati din tara!
 
Anul acesta, oameni cu initiativa din comunitati urbane si rurale din 33 de judete plus capitala  si-au pus imaginatia si entuziasmul la contributie pentru a planifica in jur 500 de actiuni de voluntariat, care vor  exprima probleme ale comunitatii lor si vor gasi modalitati creative de a mobiliza voluntari pentru realizarea acestora.

In Brasov, debutul Saptamanii Nationale a Voluntariatului este adus de o expozitie fotografica stradala – desfasurata in Centrul Istoric al orasului, in data de 19 aprilie, incepand cu ora 17:30. Manifestarea este succedata de numeroase activitati, cum ar fi: etichetarea unor specii de arbori din Parcul Nicolae Titulescu si Parcul Gheorghe Dima (20 aprilie); seara de teatru (21 aprilie); Charity Shop (22, 23, 25 aprilie – strada Republicii), voluntariat la Asociatia „Milioane de prieteni”, prezentarea Serviciului European de Voluntariat si dezbaterea „Voluntariatul se invata in scoala?” - initiata de AS Debate Brasov (in 22 aprilie); „Campania de promovare a voluntariatului”, o actiune desfasurata in  Universitatea Transilvania Brasov de catre Asociatia pentru Parteneriat Comunitar (22 aprilie); campania pro colectare selectiva a deseurilor (23 aprilie); „Patanii de voluntar" - teatru scurt  pus in scena de voluntarii Asociatiei Colors (24 aprilie); o sesiune de instruire voluntari, sustinuta de Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov, cu sprijinul Asociatiei Pro Democratia Club Brasov (24, 25 aprilie); igienizarea Lacului Dumbravita (24 aprilie); concert folk si proiectie de film (25 aprilie).
 
Acest eveniment se afla la cea de-a patra editie in Brasov, el fiind organizat de catre Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului „Feed-Back ” Brasov prin intermediul Centrului Pilot de Voluntariat Brasov. Alaturi de membrii Centrului Pilot de Voluntariat numeroase scoli vor organiza anul acesta Mini SNV-ul.
 
Persoana contact Centrul Pilot de Voluntariat Brasov (ApIS PM „Feed-Back” Brasov):
Mădălina Cioroiu-Andronescu – coordonator proiect
e–mail: centru_voluntariat_bv@yahoo.com
site web: www.voluntarbrasov.ro

###
---comunicat Centrul de Voluntariat Brasov--

vizite: 7534 redactor: Admin in Participari

Comentarii

 

1. tabung pemadam

27 04 2016 13:25
This is the type of information nya.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog