en-joy  

Vali Barbulescu-main @ Glamour Lounge

06 05 2010 11:03
Daca unul dintre cei mai apreciati dj ne promite ceva pentru acest weekend, acela este Vali Barbulescu, si da, este adevarat, vine la Brasov.
Reusind sa impresioneze indiferent de locatia sau tara in care a mixat,s-a gandit ca ar fi cazul sa treaca din nou si pe la brasoveni, de data aceasta in Glamour Lounge and Club, pentru un party mai glam ca niciodata.

La varsta de 5 ani a incercat sa "mixeze" pentru prima cu ajutorul unui dublu casetofon o caseta cu Michael Jackson cu una Beatles... Din pacate banda cu Jacko s-a sters si Vali a fost pedepsit! Zece ani mai tarziu, la varsta de 15 ani, Vali BARBULESCU si-a inceput cariera de DJ.

Doar cu un an mai tarziu obtine trei rezidente lunare in Hippodrome, Graffiti si Chrome, cele mai bine cotate locatii la vremea aceea. Au urmat multe alte giguri in cele mai cunoscute cluburi din tara si din strainatate.

Pana acum a reusit sa mixeze alaturi de nume cunoscute ca James Zabiela, ATB, Roger Sanchez, David Morales.

A fost votat doi ani consecutiv ca fiind cel mai bun Dj roman,iar acum, Vali lucreaza la un post de radio datorita ambitiei sale de a promova piesele de club in FM. A fost prins de virusul televiziunii si de-a lungul anilor a prezentat pentru MTV si TVR1. Vali BARBULESCU afirma intr-un interviu recent: "muzica reprezinta viziunea mea artistica iar fotografia este muzica"

Un lucru pe care nu foarte multi il stiu, pe langa muzica, Vali Barbulescu este fotograf, lucrand si in domeniul acesta pentru diferite publicatii glossy.

Fiind considerat inca de multi cel mai bun dj de la noi, incearca sa se imparta si sa ajunga prin mai toate orasele Romaniei.Astfel,weekendul acesta, vineri 7 mai, ajunge si in Brasov, la Glamour Lounge and Club.

Asa cum v-am obisnuit, Glamour Lounge si echipa Radio Dj.Biz va fac seara de vineri una plina de muzica de calitate si distractie.Asadar daca nu aveti sansa sa ajungeti in club, sa fiti "fata in fata" cu eventul, www.radiodj.biz iti da ocazia sa-i asculti prestatia lui Barbulescu de oriunde te-ai afla, pentru ca retransmitem live, AGAIN!!!

7 mai 2010.ENJOY! www.radiodj.biz


vizite: 9417 redactor: Anca Hodoreanu in Muzica

Comentarii

 

1. nike shox

15 05 2013 08:30
Nike shoes can make you comfortable 

2. fake chanel handbags

07 05 2014 04:20
The actual Pasha wrist watches had been the very first created as well as produced wrist watches through Cartier within 1933. 

3. Replica Rolex

23 09 2014 11:23
Vali BARBULESCU si-a inceput cariera de D .eprezinta viziunea mea artistica. 

4. replica bags

27 10 2014 04:01
replica handbags uk store 

5. calzoncillos calvin

27 07 2016 06:42
Our own sincere regret for not saying thanks to you sooner.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog