en-joy  

Scrie o fapta buna! Pana la 1 iulie 2010!

27 06 2010 07:44
Campania "Cardurile Bucuriei" nu te incurajeaza sa achizitionezi sau sa donezi produse Heidi, ci doar sa faci un act de bunatate. Initiativa pe care Heidi ti-o propune este unica: te implici public intr-o cauza sociala in care nu trebuie sa investesti financiar, ci doar moral. Trebuie numai sa faci o fapta buna.

Mecanismul campaniei este foarte simplu.

Pasul 1: Faci o fapta buna.

Pasul 2: Intri pe site-ul Heidi si descrii fapta buna pe care ai facut-o. Inainte trebuie sa te inregistrezi cu datele personale si apoi sa soliciti codul unic.

Pasul 3: Pentru a forma un lant de fapte bune, trimite codul tau mai departe prietenilor tai.

Pasul 4: La fiecare 250 de fapte bune inregistrate pe site, Heidi trimite un copil talentat, dar cu posibilitati materiale reduse, intr-o tabara de creatie.

Poti urmari pe site cate fapte bune a generat codului tau numeric, la cati oameni a ajuns acesta si ce fapte bune au facut ei. De asemenea, faptele bune vor fi votate, iar cele care au primit cel mai mare numar de voturi vor fi premiate.

Ce castig?

Tu castigi premii oferite de Heidi, iar 10 copii ce de la Organizatia Salvati Copiii Romania si care provin din familii cu posibilitati materiale reduse castiga o tabara de 10 zile, organizata de Adventure Camps.

Premiile tale:

Conditii pentru a castiga un premiu:

Mai ai timp pana miercuri!

vizite: 8271 redactor: Admin in Participari

Comentarii

 

1. fake hermes birkin bags

14 05 2014 09:32
Getting clay courts coming from Iran and also disperse just about everywhere had not been really easy inside Of india. 

2. Reflective tape

17 11 2015 09:05
Great website. Lots of information to Read.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog