en-joy  

O căutăm pe miss Culoare !

18 08 2010 05:55

In cadrul proiectului Coloreaza-ti comunitatea, am lansat un nou concurs destinat tinerilor din Brasov si Sibiu si menit sa scoata la iveala culorile si lucrurile pozitive din cele doua orase.

Miss Culoare poate fi orice persoana de sex feminin, peste 14 ani, din Brasov si Sibiu, carepropune o poza colorata de-a ei, realizata intr-una din locatiile mentionate inregulament, printre care se regasesc Piata Sfatului, Muzeul Casa Muresenilorsau cetatea Brasovului si centrul vechi, Muzeul Astra sau Parcul Sub Arini dinSibiu. Tinerele dornice sa devina miss Culoare sunt invitate sa-si posteze pozape www.1001culori.ro si sa isi adune sustinatori care sa le voteze pentru a fiuna din cele doua castigatoare. Sunt acceptate poze in concurs facute atat cuaparatul foto, cat si cu camera telefonului mobil, incarcate pe site pana in 20 septembrie.

Cele doua missCuloare vor castiga premii in tablouri si printuri din campanie, iar pozele lorvor fi expuse in cadrul unui eveniment formal final, care va avea loc in lunilenoiembrie-decembrie 2010.

Pana in prezent,pe site-ul www.1001culori.ro au fost postate 200 de culori din cele doua orase,reprezentand ipostaze diferite ale vietii de zi cu zi cladiri, oameni,evenimente. Lor li s-au alaturat pozele trimise de participantii la celalaltconcurs, care poarta numele campaniei si din randul carora s-au ales saptamanalcastigatori la categoriile de vot, comentat si sharuit pe retele sociale. Intotal 6 poze au fost alese pentru a fi premiate si a intra in concursul finaldin luna octombrie.

Proiectul Coloreaza-ti comunitatea este finantat de catreCEE Trust si implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu DramCenter 07 Sibiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Casa de Cultura a StudentilorSibiu. Parteneri media: iubescbrasovul.ro, stiribrasov.ro, Rondul de Sibiu, Sibiu 100%.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are camisiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentrua-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatiapromoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu siare in derulare 10 proiecte.

###

comunicat organizatorii

vizite: 10317 redactor: Admin in Participari

Comentarii

 

1. TG T3 self balancing unicycle

22 01 2015 04:36
It really is you write it? Very good! 

2. Safety vest

17 11 2015 08:12
Good article. pls keep sharing such good articles.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog