en-joy  

De la RAT Brasov vesti

07 09 2010 13:47

Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov a facut de-a lungul ultimilor ani eforturi importante pentru a oferi cetatenilor conditii ct mai bune de calatorie. S-au achizitionat autovehicule care ofera siguranta si confort, a fost dezvoltata permanent reteaua de transport, precum si cea de vnzare de bilete si abonamente, inclusiv prin instalarea unor automate de tichete. Cu toate acestea, eforturile institutiei noastre sunt afectate de un numar tot mai mare de persoane ce nu nteleg necesitatea validarii tichetelor de calatorie, aducnd atingere att intereselor economice ale regiei, ct si cetatenilor de buna-credinta care si achita contravaloarea transportului.

n fiecare zi sunt depistate de catre echipele de control peste 100 de persoane care folosesc mijloacele de transport n comun fara a achita costul calatoriei. Comparativ, n perioada similara a anului trecut se nregistra un numar cu aproximativ 50% mai mic de calatori fraudulosi. n aceste conditii RAT Brasov face un apel catre toti cetatenii pentru a ntelege obligativitatea validarii biletului la fiecare calatorie si reaminteste faptul ca oferirea de bani conducatorilor auto nu reprezinta o plata a transportului, ci o contraventie.

RAT Brasov face eforturi considerabile pentru a mentine actualul nivel al preturilor abonamentelor, stabilit n urma cu patru ani (1 iulie 2006) si pe cel al biletelor, stabilit n urma cu trei ani (1 iulie 2007). RAT a evitat n ultima perioada sa majoreze tarifele de calatorie, desi n ultimii trei ani preturile carburantilor, anvelopelor, acumulatorilor etc. au crescut cu aproximativ 50%, iar n urma cu cteva luni s-a majorat si cota de TVA. RAT Brasov ofera la ora actuala un pret redus al biletelor comparativ cu alte orase din tara: Timisoara, Craiova si Oradea 2 RON/calatorie, Iasi 1,9 RON/calatorie, Cluj Napoca si Constanta 1,75 RON/calatorie etc.

Regia Autonoma de Transport Brasov si va continua demersurile pentru a oferi calatorilor conditii de confort si siguranta, dar reaminteste faptul ca activitatea de transport public se sustine financiar ntr-o proportie semnificativa din veniturile obtinute din vnzarea de bilete si abonamente.

La ora actuala, RAT Brasov opereaza pe 40 de trasee, pe raza ntregului municipiu, alcatuirea retelei de transport fiind realizata de la premisa ca orice calator sa poata ajunge de la locuinta la cea mai apropiata statie n cel mult 5-10 minute de mers pe jos.

###

Comunicat RAT Brasov

Silviu Stefan, purtator de cuvnt RAT Brasov

vizite: 10661 redactor: Admin in Diverse

Comentarii

 

1. uk coursework

19 10 2012 13:49
Very informative one. Hope you can some English articles as well. 

2. dating affiliate program

22 02 2013 10:54
Very good brief and this post helped me alot. Say thank you I searching for your facts. 

3. nike jordan

11 05 2013 08:47
Aw, this was a really good post. 

4. soundcloud downloader

15 03 2018 09:19
Thank you for sharing this excellent post with us. 

5. gmail account login

17 05 2018 11:50
Thank you for sharing 

6. percentage calculator

01 10 2018 13:33
Je vous re

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog