en-joy  

DESPRE ECHILIBRU…

13 02 2011 11:17

Ca intotdeauna, DEX-ul este mana mea dreapta. Si nici de data asta nu m-a dezamagit. Au contraire, mi-a oferit niste perspective uimitoare.

Hai sa le luam pe rand, sa nu le incurcam:

ECHILÍBRU ~e n. 1) Stare a unui corp care este supus acţiunii unor forţe fără a-i schimba poziţia. 2) Poziţie verticală sau atitudine stabilă a unui corp în spaţiu. 3) Concordanţă între lucruri opuse sau diferite. 4) fig. Stare de linişte sufletească.

Fumos de tot. Si complet. Asadar aflam de aici ca echilibrul inseamna sa fim centrati, sa ramanem ancorati, indiferent de circumstante. Sa ne pastram verticalitatea si deloc in ultimul rand, sa avem liniste sufleteasca. Trebuie sa recunosc ca asta mi-a placut cel mai mult. Cu linistea. Nu de alta, dar este cea mai mare problema a tuturor oamenilor. Linistea asta sufleteasca... ce-o fi cu ea? De ce nu-i? Si de ce cand e, nu ramane, decat asa cat sa nu uitam ca exista, si apoi se dizolva in aceleasi nelinisti? Hm...

Raspunsul este la fel ca toate celelalte, unde credeti? Inchideti ochii... Exact acolo! ;) In noi. Pentru ca va reamintesc, nu exista probleme exterioare. Lumea din jur incepe si se termina in noi. Cand o sa acceptam asta si cand o sa ne asumam acest adevar colosal, impreuna cu toate responsabilitatile aferente,  abia atunci viata va capata nuantele la care visam. Pentru ca vom avea "manualul de folosire" al acestui sistem de creatie. Pe care aici, il numim simplu, VIATA. Fiecare emotie si gand care ne compune, are o anumita vibratie, o frecventa masurabila si concreta in termeni stiintifici. Conform legii magnetismului universal, aceste vibratii atrag catre ele elemente cu rezonanta similara. Asta ce inseamna? Ca NIMIC din ceea ce tu traiesti nu poate exista decat daca o parte din tine a creat acel lucru, eveniment sau persoana. Totul in jur esti TU. Si faptul ca citesti aceste randuri, este datorat vibratiei tale. Rezonezi cu aceste cuvinte. Cu mine. In tine exista deja ceea ce spun, dinainte ca eu sa ma gandesc sa scriu. TOTUL ESTE ENERGIE. Noi cream in acest ocean infinit de energie, prin gandurile si emotiile noastre, puzzle-ul pe care il reprezinta viata noastra. Nu iti place ce traiesti? SCHIMBA-TE! Nu iti place ce vezi si auzi? SCHIMBA-TE! Nu pe ei. Nu lumea trebuie schimbata. Ci TU. Numai tu. Nu ai cum sa schimbi lucrurile altfel, decat reinventandu-ti propriul univers. Asadar echilibrul EU-LUME este doar un EFECT al echilibrului EU-EU.

Centrare. Unificare. Intregire. Par cuvinte dificil de inteles si definit la nivel personal. Si cu atat mai greu de aplicat si integrat. Asa ca voi incerca sa imi simplific cuvintele pe cat posibil.

Cand suntem practic, in echilibru? Tendinta este de a cauta echilibrul in afara. Un job stabil ofera echilibru. O relatie solida + neaparata apropiere = echilibru. O situatie financiara sanatoasa ofera echilibru. Asa merg lucrurile in lume. Din pacate. Pentru ca toate aceste "echilibre", sunt numai iluzii. Dar pentru ca sunt numai putini cei care ajung sa le aiba pe toate acestea la nivel maxim, oamenii nu stiu ca de fapt goana lor dupa bani, iubire, cariera, este de fapt goana dupa un echilibru iluzoriu. Priveste putin la marile personalitati publice internationale. Oameni tineri, frumosi, iubiti, bogati. Care se drogheaza, fura din magazine, se imbata si se bat prin localuri de noapte, primesc amenzi si detentii, si toti, fara exceptie, au o armata de psihologi care incearca sa ii mentina pe linia de plutire. Nu ti se pare ca ei au deja tot ceea ce consideri tu azi, de aici de unde esti, ca e maximul  pentru tine si ca ar fi "echilibrul" perfect? Hmmm... Greu, nu? Ce-o fi cu ei? Au de toate, numai echilibru nu.

Asadar, unde-i problema? Oare nu cumva directia cautarii este cea gresita? Alergam mereu spre lucruri si oameni si facem mereu in asa fel incat timpul petrecut cu noi sa fie cat mai putin. Oamenilor le este teama sa se opreasca si sa se asculte. Pentru ca undeva, stiu cu totii ca au pierdut timp pretios alegand drumuri gresite. Si cu cat mergi mai mult inainte, cu atat mai greu este sa te opresti, sa iti asumi trecutul, sa il accepti si ierti si pe baza asta sanatoasa sa incepi sa reconstruiesti universul tau. Directia buna este mereu cautarea interioara. Descoperirea de sine. Nici o bogatie si reusita din lumea asta, nu va putea inlocui pacea si iubirea, in forma ei cea mai inalta. Echilibrul absolut. Si nu vreau prin asta sa spun ca este gresit ca lumea materiala sa fie abordata cu bucurie. Din contra, consider ca avem dreptul la tot ce are mai bun de oferit aceasta lume. Avem voie si nevoie sa ne bucuram de TOT ceea ce inseamna aceasta lume, pe toate partile ei. Mai mult, consider ca este o datorie sa fim prosperi si fericiti. Pe toate planurile. Doar sa nu fie asta scopul ultim. Sa fim constienti de ceea ce reprzinta de fapt bogatia, succesul, cariera... Si ca tot am mentionat datoria de a fi fericit. Stiti de unde vine "the american dream"? In constitutia Statelor Unite exista urmatorul amendament: "Any american citizen has the right to dream and the obligation to fullfil his dreams.  "(Orice cetatean american are dreptul de a visa si obligatia de a-si implini visele.).... Nici nu este de mirare ca cele mai importante lucruri din lume, iau nastere in mintile acelor oameni, programati de la cel mai inalt nivel, sa isi creeze propriul univers. Si totusi ceva le scapa. Ca si cele mai teribile lucruri se intampla tot acolo. Si tot in goana dupa ceva ce nu gasesc, sunt si ei, reprezentativi pentru Occident.

Orientul stie mai bine. Ca Imparatia Cerurilor este in noi. Occidentul inca o cauta, pierdut in materialitate. Cine este deci pe drumul bun? Occidentul sau Orientul? .... Sa va spun eu? NICI UNUL, NICI CELALALT! Cred ca erati siguri, la cum ma stiti, ca mizez pe spiritualitatea orientala. Insa, daca ne uitam de unde am plecat, ne dam seama ca si intr-o parte si in cealalta lipseste... what? ECHILIBRUL! Unii ignora spiritualitatea si au interzis icoanele in scoli, ceilalti ignora materialitatea si isi interzic un adapost si o familie. E o nebunie in ambele parti. Suntem TRUP, MINTE SI SPIRIT. Echilibrul inseamna sa dozam atentia in mod egal asupra fiecarui aspect in parte, asupra Sfintei Treimi in totalitate, nu partial.

Nu putem asadar, sa traim numai in trup si sa fim in echilibru. Nu putem sa traim numai in minte si sa fim in echilibru. Nu putem sa traim numai in spirit si sa fim in echilibru. Atata timp cat suntem aici, in aceasta forma umana, echilibrul inseamna constientizarea acestor aspecte. Constientizarea intregului pe care il reprezentam, fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi este DEJA un intreg. Nu o jumatate. Asa cum gresit este inteleasa problema si in cupluri. Nu avem nevoie de altcineva sa ne dea echilibru. Nimeni nu poate sa faca asta. Echilibrul autentic, cel care ne ajuta, asa cum spune definitia, "sa nu ne schimbam pozitia (starea sufleteasca) la actiunea fortelor exterioare", este acel echilibru care nu depinde de factori externi. Care se naste si creste in noi, din cunoastrerea de sine si din intelegerea acestui sistem de functionare numit VIATA. Exista un singur echilibru real. Restul sunt doar miraje sau efecte ale lui, pseudo echilibre. Iar acest echilibru unic este cel definit de relatia EU-EU. De aici incolo, totul este simplu. Poti aduce echilibru in cuplu, pentru ca il ai, poti aduce echilibru in relatiile sociale, pentru ca il ai, poti fi echilibru, oriunde mergi, pentru ca oamenii simt, inconstient, puterea pe care acest echilibru, aceasta ancora perfecta, ti-o daruieste. Te simt puternic si se apropie cu incredere.

E frumos asa-i? :) Nu-i chiar simplu. Dar e frumos.

Si am mai descoperit ceva in dex. La fel de minunat. O completare a definitiei precedente:

"Echilibru dinamic = echilibru determinat de două procese opuse care se desfășoară cu aceeași intensitate."

Doua procese opuse, yin si yang, care se desfasoara cu aceeasi intensitate. Nu am citit nicaieri o definitie mai frumoasa, mai simpla si mai completa a IUBIRII. Pentru ca si tu, si eu, suntem fiecare cate un proces. Un proces complex si complet, in desfasurare libera....

Dar aceasta idee o voi aprofunda in urmatorul post. ;)

"Fiinte de iubire"

Up next! Stay tunned!

 

PS: Incepand cu acest post, ne intalnim si pe www.en-joy.ro, unde am revenit cu drag in echipa redactorilor, dupa mai multi ani de "ratacire" constructiva. :D

 

Pe curand si nu uitati ca viata e o vacanta...if u let it!

Kiss kiss!

Dr. Blogging Therapy

http://cameliavisan.wordpress.com/

vizite: 26738 redactor: Admin in General

Comentarii

 

1. Mahala

25 05 2011 23:38
Wow, that's a really clever way of tihnikng about it! 

2. Imprezy integracyjne dla firm

01 08 2011 20:51
United States Constitutio Statelor urmatorul amendment exists: \"Every American citizen has the right to dream, and the obligation to fulfill his dream. 

3. bookshelves

04 08 2011 09:19
Quiero añadir que usted ha hecho una article.as así executd usted dijo que la forma humana, el equilibrio es la conciencia de estos temas.¿cómo podemos tener en balnce? 

4. Bonusy bukmacher

12 08 2011 15:26
Belive in your dreams mate! 

5. Biznesplan Olsztyn

19 08 2011 22:51
Ştiri interesante şi mai presus de toate de radio, frumos aţi instalat pe site-ul tau. 

6. dental office marketing

23 08 2011 09:06
wow niec dude 

7. atenolol side effects

06 09 2011 13:34
Thanks for the interesting and informative post. keep it up guys :-) 

8. Property management Companies

20 09 2011 10:14
That is an amazing creation. 

9. gold price per ounce

22 09 2011 08:08
Thanks guys. 

10. villa cote d azur

11 10 2011 23:43
Voi marcaj blog-ul dvs. şi prietenii mei au verifica aici de multe ori. Sunt destul de sigur că ei vor învăţa o mulţime de lucruri noi aici decât oricine altcineva. 

11. south india trekking tour

17 10 2011 09:26
Happy to see your articles as it is just what I’ve looking for and excited to read all the posts. 

12. vacation in south india

17 10 2011 09:33
I want to thank you for this informative read; I really appreciate sharing this great. 

13. I found this page bookmarked and really liked what I read.

03 11 2011 08:16
I found this page bookmarked and really liked what I read. 

14. Copiers Lewisville TX

03 11 2011 08:19
I will surely bookmark it too and also read your other articles tomorrow. 

15. Casino Spiele

11 11 2011 01:38
I need to know of a certain piece of art (ceramics, sculputer, painting ect.) that is either very famous to Romania or very important to romania. 

16. Buy Zithromax Online

30 11 2011 12:05
I respect your work , thanks for all the informative articles. 

17. Fertility Drugs Online

30 11 2011 12:11
Awesome blog. I enjoyed reading your articles. 

18. tohdww

11 01 2012 05:21
tlguwdzu 

19. bktukl

11 01 2012 06:15
bdljxut 

20. phenibut

20 03 2012 12:20
now of a certain piece of art (ceramics, sculputer, painting ect.) that is either very famous to Romania or very impo 

21. Waist Pack manufacturer

22 03 2012 10:01
Day without money is very hard 

22. Essay Writers

22 03 2012 13:18
Nice info. 

23. Parasol

28 03 2012 17:40
to see your articles as it is just what I’ve looking for and excited to read all the posts. 

24. wooden playhouse

01 04 2012 11:55
e your articles as it is just what I’ve looking for and excited to read all the 

25. garden furniture

22 04 2012 11:48
e your articles as it is just what I’ve looking for and excited to read all the 

26. web design cambridge

02 05 2012 18:28
e your articles as it is just what I’ve looking for and excited to read all the 

27. Buy Flagyl Online

06 05 2012 11:27
I am so excited that I have found this your post Because I have Been searching for information about it Almost Three Some hours. 

28. Buy Stromectol Online

06 05 2012 11:31
Nice share you have given to us with large collection of information Sucha year. 

29. Travel Cots

08 05 2012 12:58
I am amazed that how active your blog is.. each time i get new and up to date data to read and to comment on. Very impressed 

30. sun loungers

11 05 2012 17:56
I am dreaming for a beautiful shiny and sunny 

31. sun loungers

11 05 2012 18:17
I am dreaming for a beautiful shiny and sunny sun loungers garden 

32. sun loungers garden

14 05 2012 15:19
I am dreaming for a beautiful shiny and sunny sun loungers garden in my home. 

33. S Buckinghams

23 05 2012 12:14
It is a great info. 

34. Sbuckinghams

23 05 2012 12:30
I need to know of a Certain piece of art (ceramics, sculputer, painting). 

35. Rabbit Hutches

24 05 2012 11:15
I am amazed that how active your blog is. 

36. Dog Kennels

24 05 2012 11:21
Just what I’ve looking for and excited to read all the 

37. Chicken Coops

24 05 2012 11:25
I will surely bookmark it too and also read your other articles tomorrow 

38. Wood Burning Stoves

02 06 2012 15:49
This really is an awesome post, I’m happy I recently found. 

39. Hindi Songs

06 06 2012 07:24
I definitely loved every little bit of it. 

40. Bollywood Songs

06 06 2012 07:36
I am always searching for informative information like this. Thanks for sharing with us. 

41. Punjabi Songs

06 06 2012 07:43
I am always searching for informative information like this. Thanks for sharing with us. 

42. Remix Songs

06 06 2012 07:54
I am always searching for informative information like this. Thanks for sharing with us. 

43. Jannat Songs

06 06 2012 08:00
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the information coming. I loved it! 

44. Kannada Songs

06 06 2012 08:08
I really appreciate sharing this great. 

45. Hindi Songs

06 06 2012 08:13
I enjoyed every little bit part of it. 

46. Bollywood Songs

06 06 2012 08:18
I appreciated what you have done here. 

47. S Buckinghams

06 06 2012 14:39
Are you 

48. Fertighäuser

06 06 2012 15:30
Oamenilor le este teama sa se opreasca si sa se asculte. Pentru ca undeva, stiu cu totii ca au pierdut timp pretios alegand drumuri gresite. Si cu cat mergi mai mult inainte 

49. TISA Snapbacks

16 06 2012 11:58
Lumea din jur incepe si se termina in noi. 

50. Federal resume writing service

20 06 2012 08:44
This post is exactly what I am interested. 

51. Book of ra

27 06 2012 14:28
Really enjoyed reading this. Thank you for sharing this valuable information with us. I have bookmarked this site and will be sure to check for updates. 

52. freebiesnow

27 06 2012 21:55
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the information coming. I loved it! 

53. iUniverse

09 07 2012 13:12
The ideas are strongly pointed out and clearly emphasized. Thanks for sharing your thoughts and ideas on this superb topic. 

54. Linkbuilding packages

16 07 2012 08:59
Saying thanks will not just be sufficient, for the tremendous lucidity in your
writing. 

55. write a dissertation at essaylib.com

16 07 2012 22:22
Hope this material will help me to write my homework. I have improved my style of thinking thanks to your technique. This gives food for brain. 

56. casino bonus ohne einzahlung

25 07 2012 07:27
I am agree with your words.I am also saving this nice post.thanks a lot. 

57. casino games

26 07 2012 07:27
A very interesting all worth visiting.. 

58. online casino

27 07 2012 07:04
I am happy to found such useful and interesting post which is written in well maner.I really increased my knowledge after read your post which will be beneficial for me. 

59. onlinecasino

28 07 2012 07:49
Vă mulţumim pentru a lua timp pentru a discuta despre acest lucru, mă simt puternic despre el şi dragoste de învăţare mai mult pe acest subiect. 

60. Altkleider München

29 07 2012 17:09
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.nice post.thanks a lot 

61. casinos in deutschland

02 08 2012 08:21
This is one of the good articles you can find in the net
explaining everything in detail regarding the topic. 

62. casino tricks

02 08 2012 08:29
This is a nice blog. Good clean UI and nice informative blog... 

63. Business Directory

02 08 2012 17:16
I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. 

64. bingo online

03 08 2012 06:12
With directory submission one can build one way back links. It is very useful off page activity in SEO. bingo online 

65. bingo online

03 08 2012 12:06
You are writing perfectly that is amazing. I truly astounded by your publish. 

66. seriöse gewinnspiele

03 08 2012 12:09
This is a nice blog. Good clean UI and nice informative blog. I Will Be Coming Back Soon, Thanks for posting Some Great ideas 

67. Custom Directory

04 08 2012 00:19
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the information coming. I loved it! 

68. casino games free

04 08 2012 07:34
The Post Is Written in a very good manner "and it" entail Many Useful information for me. 

69. casino games free

04 08 2012 07:37
I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as properly. 

70. freeslots

06 08 2012 12:44
You are writing perfectly that is amazing. I truly astounded by your publish. 

71. casino spiele kostenlos

06 08 2012 12:48
With directory submission one can build one way back links. It is very useful off page activity in SEO. 

72. slot games

06 08 2012 12:51
It involves submitting your website to yellow page like sites so that users browsing those sites can find you when they look at a certain category. 

73. essay service

17 08 2012 11:06
This is a nice blog. Thanks for the information you post.Keep posting. Thanks for sharing. 

74. Mississauga Condos for Sale

17 08 2012 11:46
I totally agree with the point of the writer. We should all promote this Blog. 

75. sizzling hot online spielen

18 08 2012 09:51
Part of my job requires me to stay on top of this subject. The article you have written has been beneficial in my research. Thanks a lot. 

76. college essay writers

18 08 2012 12:53
Nice post is this.  

77. spielhallen games

21 08 2012 12:25
Very informative article. Pretty sure people would love to go to that place for shopping. 

78. Wholesale Snapback Hats

23 08 2012 12:04
I also want to think this,maybe I can get something more.
I like this article ,I can learn new imformation from here. 

79. Car Diagnostic tools

24 08 2012 07:50
Thank you for sharing, I love to write well, including friends and articles are also valuable, thank you for your article, so that everyone can enjoy the experience! 

80. online casino reviews

28 08 2012 14:57
Part of my job requires me to stay on top of this subject. The article you have written has been beneficial in my research. Thanks a lot. 

81. on line gambling

28 08 2012 15:02
I won’t waste my time watching an exhibition game, and especially not my money. But I will eagerly ready all about it the next day. 

82. eurocity

03 09 2012 09:55
.Glad to visit your blog, I look forward to more reliable articles and I think we all like to thank so many fine articles 

83. swiss casino

03 09 2012 10:03
I agree with your Blog and I will be back to inspect it more in the future so please keep up your work. 

84. spielautomaten online spielen kostenlos

03 09 2012 12:46
This post is very simple to explain and appreciate without leaving any details out. Great work! 

85. casino spiele onlie

03 09 2012 13:07
This post is very simple to explain and appreciate without leaving any details out. Great work! 

86. Coach Factory Store

03 09 2012 22:40
Incredibly cool! I assistance your view! 

87. bingo umweltlotterie

05 09 2012 07:32
Nicely presented information in this post, I prefer to read this kind of stuff. The qua 

88. wheel of fortune

05 09 2012 07:41
This post is very easy to express and appreciate without leaving any details out. Great work! 

89. keno online spielen

05 09 2012 10:13
HaHa! This is really a fascinating blog, lots of stuff that I can get into. One thing I just want to say is that your design is so perfect! 

90. online casinos betrug

05 09 2012 10:18
A member of the Democratic Party, he has been the Senate Majority Leader since January 2007, having previously served as Minority Leader and Minority and Majority Whip 

91. spielautomaten kostenlos spielen ohne anmeldung

06 09 2012 08:40
I look forward to more good articles and I think we all like to thank so many good articles, blog to share with us. 

92. backgammon online spielen

06 09 2012 09:24
It's late finding this act. At least, it's a thing to be familiar with that there are such events exist. 

93. online casino guide

06 09 2012 12:24
I agree with your Blog and I will be back to inspect it more in the future so please keep up your work. 

94. casino online spielen

06 09 2012 12:28
This is my first time to visit your blog . 

95. Lakers Snapback

07 09 2012 03:58
Asa cum gresit este inteleasa problema si in cupluri 

96. gladiator spiel

12 09 2012 07:13
Really impressed! Everything is very open and very clear explanation of issues 

97. online casino games

12 09 2012 07:28
This post is very easy to express and understand without leaving any details out. Great work! 

98. keno online

17 09 2012 08:47
Reading this blog have enriched with substantial knowledge about the types and options of RSS feed readers available on the internet 

99. online casino spiele

17 09 2012 08:51
Contain useful free resources, interesting research snippets for health and lifestyle conscious readers, fun items for those who enjoy a laugh, 

100. besten online casino

18 09 2012 06:27
Reading this blog have enriched with substantial knowledge about the types and options of RSS feed readers available on the internet for diverse platforms. 

101. christian louboutin

24 09 2012 08:19
Only a cheerful customer the following to share the particular really like (:, btw outstanding design . 

102. The Deep Fat Fryer

30 09 2012 12:00
With directory submission one can build one way back links. It is very useful off page activity in SEO. 

103. cupid dating reviews

02 10 2012 14:14
What an excellent blog! 

104. free slot

03 10 2012 12:04
I love to surf and my initial source for information is the blogs which have always helped me in my education. This blog is one of them. 

105. Alkazone

04 10 2012 08:01
This post is very simple to read and appreciate without leaving any details out. Great work! 

106. michael kors purses cheap

10 10 2012 09:50
These amendments do not have an effect on the true glimpse of those products. 

107. cheap real michael kors handbags

11 10 2012 03:41
Good post! 

108. michael michael kors bags

15 10 2012 05:47
This article is very good, I like, today I want to introduce you to a very stylish bags, I believe you will like and I like these. 

109. Michael Kors Handbags Christmas

17 10 2012 04:54
Good news from Michael Kors, we have affordable michael kors shoulder bag small flap leather for you as gifts in the coming Christmas ! 

110. Burberry Coat

26 10 2012 10:54
Burberry coat outlet, not only a coat, but also a shelf of you. Take on Burberry coat women sale, and get you the feeling you yearn. All Burberry trenchcoat outlet are affordable with big discount. 

111. Mens Brown Fur leather Coat

27 10 2012 10:41
This article is very good,thanks for you share 

112. michael michael kors hamilton

01 11 2012 02:51
This article is very good, I like 

113. michael kors handbags outlet

01 11 2012 02:59
Everything is very open and very clear explanation of issues 

114. forex trading profit

03 11 2012 10:59
I will always give a nice thrust look in to you from my bookmark feed. Thanks for sharing. It is interesting 

115. michael kors handbags outlet

06 11 2012 04:21
I like, today I want to introduce you to a very stylish bags, I believe you will like and I like these. 

116. cheap real michael kors handbags

08 11 2012 06:24
Thanks for sharing. It is interesting 

117. ugg boots sale black friday

08 11 2012 08:48
This article is very good,thanks for you share 

118. carlo

09 11 2012 08:42
Your blog provided us with valuable information to work with. Each & every tips of your post are awesome. Thanks a lot for sharing. 

119. Michael Kors outlet online

13 11 2012 05:38
Signatures handbags are also quite popular among the women. Signature bag will be an ultimate choice for you when you want to carry everything. 

120. michael kors outlet

13 11 2012 06:01
I want to introduce you to a very stylish bags, I believe you will like and I like these. 

121. Christmas Handbag and Scarves

16 11 2012 03:20
Christmas Handbags and Scarves as Christmas Gifts, Come On ! Grasp the chance to get a perfect one with big discount for beloved. 

122. Ugg Boots On Sale

19 11 2012 22:45
Here is an area that might be of help for you! 

123. cartier jewelry

27 11 2012 05:48
Knowing I Was not That You are posting this Such interesting blogs. I 

124. carlo

28 11 2012 05:16
This is a very interesting article. Thank you! I am looking forward to seeing more stuff like this! 

125. seo

07 12 2012 07:12
Your blog provided us with valuable information to work with. Each & every tips of your post are awesome. Thanks a lot for sharing. Keep blogging 

126. best penis enlargement

07 12 2012 10:58
It’s hard to find educated people on this topic, but you sound like you already know what you’re speaking about! Thanks 

127. health beauty

14 12 2012 07:11
I thank you about that. No doubt it will be very useful for my future projects. Would like to see some other posts on the same s 

128. Download PC Games

15 12 2012 14:08
Totally clear delivery of the post idea. I like your work. 

129. ppi claims

17 12 2012 06:10
Thanks a lot for the different ideas I have discovered from your blog. 

130. style jewelry fashion

17 12 2012 12:15
Yeah, admirable place, I will appointment there with sometimes. Who is there! 

131. www.fitnashealthinsurance.com

20 12 2012 12:32
the theme of the site is really good and reflecting the scene in true sense. I like it! 

132. technologysciencefair.com

29 12 2012 08:07
the website is pleasing me in the right way. I hope new posts will come soon. 

133. tapetes modernos

07 01 2013 20:32
I am so excited that I have found this your post Because I have Been searching for information about it Almost Three Some hours. 

134. Cheap Chanel Reseller

10 01 2013 03:39
New year new bag, just get a Chanel Outlet for 2013! 

135. payday loans

11 01 2013 17:23
fgfruei 

136. generic viagra

12 01 2013 04:43
fesoco 

137. payday UK

17 01 2013 03:16
opjfsb 

138. quickquid

20 01 2013 19:32
cnawjvmj 

139. paydayuk

24 01 2013 07:46
izfggnd 

140. alfombras con logo

24 01 2013 23:15
This is a nice blog. Good clean UI and nice informative blog. 

141. alfombras de uso rudo

25 01 2013 16:14
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the information coming. I loved it! 

142. paydayuk

26 01 2013 07:13
lerplwww 

143. payday loans

27 01 2013 07:02
antpkuj 

144. online viagra

31 01 2013 12:54
iuyvch 

145. tapetes antiderrapantes

01 02 2013 04:33
How pretty and good post. I just wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. 

146. tapetes de entrada

01 02 2013 09:46
The ideas are strongly pointed out and clearly emphasized. Thanks for sharing your thoughts and ideas on this superb topic. 

147. topes vehículares

01 02 2013 09:54
This post is very simple to explain and appreciate without leaving any details out. Great work! 

148. generic viagra

01 02 2013 17:21
npvliooo 

149. tapetes sanitizantes

01 02 2013 18:48
Thank you for sharing, I love to write well, including friends and articles are also valuable, thank you for your article, so that everyone can enjoy the experience! 

150. home page

02 02 2013 06:53
I have not yet been able to find such kind of information throughout the search engines and internet. 

151. quick quid

04 02 2013 01:06
kcwktqu 

152. viagra order cheap

04 02 2013 12:16
iwqrwajx 

153. Muebles oficina Madrid

06 02 2013 09:54
Glad to visit your blog, I look forward to more reliable articles and I think we all like to thank so many fine articles 

154. Lakeway Center for Cosmetic and Family Dentistry

12 02 2013 13:54
agreed with your thoughts - given information is really very appreciated thanks for sharing . 

155. custom logo mats

15 02 2013 18:34
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the information coming. I loved it! 

156. personalized door mats

15 02 2013 18:38
I need to know of a certain piece of art (ceramics, sculputer, painting ect.) that is either very famous to Romania or very important to romania. 

157. tapetes para yoga

16 02 2013 09:43
This is a nice blog. Good clean UI and nice informative blog. I Will Be Coming Back Soon, Thanks for posting Some Great ideas  

158. pisos antiestaticos

16 02 2013 09:55
Only a cheerful customer the following to share the particular really like (:, btw outstanding design . 

159. tapetes para retener

20 02 2013 14:32
I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. 

160. tapetes espagueti

20 02 2013 14:37
I certainly enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the information coming. I loved it! 

161. 30 day weight loss exercise plan

27 02 2013 08:00
Hello to every body, it\'s my first pay a visit of this weblog; this blog includes awesome and actually fine material designed for readers. 

162. 5 month weight loss plan

27 02 2013 08:03
Hello there! I could have sworn I've been to this website before but after looking at a few of the posts I realized it's new to me 

163. cartier love bracelet replica

28 02 2013 06:42
Today we dissicuss the history of Cartier jewelry 

164. replica cartier bracelet

28 02 2013 08:45
Hello there! I could have sworn I\'ve been to this website before but after looking at a few of the posts I realized it\'s new to me 

165. cheap viagra tablets

04 03 2013 06:39
shbunhe 

166. cartier love bracelet

05 03 2013 02:50
I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. 

167. christian louboutin shoes

05 03 2013 08:49
I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. 

168. cartier love bracelet replica

06 03 2013 02:06
I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. 

169. shamballa bracelet

08 03 2013 02:10
certain piece of art (ceramics, sculputer, painting ect.) that is either very famous to Romania or very important to romania. 

170. tapetes promocionales

08 03 2013 17:07
Thanks a lot for enjoying this beauty article with me. 

171. alfombras para uso rudo

08 03 2013 17:14
I wanted to thank you for this excellent read!! 

172. windows 7 product key

13 03 2013 08:49
I look forward to more reliable articles and I think we all like to thank so many fine articles 

173. tapetes dieléctricos

21 03 2013 14:43
I have found very useful information over there, thanks for sharing this. please try to add more informative posts in order to keep us in touch. 

174. control de vibraciones

21 03 2013 14:50
I am always searching for informative information like this. Thanks for sharing with us. 

175. hp print cartridge

26 03 2013 15:59
Hats off man....! I am really obliged for your work on this topic. hp print cartridge 

176. click here

07 04 2013 12:38
I am totally agreed with the commenter above me. 

177. Spotflux

12 04 2013 11:53
I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank God I found it on Bing. You have made my day! Thanks again… 

178. Online Ordering System

18 04 2013 09:20
I found this post very exciting. I think you will have any other post on this topic? I am also sending it to my friend to enjoy your working style. Cheers! 

179. tapetes espagueti

18 04 2013 13:48
I simply wanted to opinion your blog in addition to say i definitely enjoyed reading your site post right here. 

180. alfombras para uso rudo

18 04 2013 13:56
I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. 

181. atlanta roofing

20 04 2013 01:31
There are many people who can write good content for a website that makes a lot of people who can write well and attract more people to access and view the website further.


atlanta roofing.[url] 

182. Event Check-in App

17 05 2013 08:52
Such a very useful article. Very interesting to read this article.
I would like to thank you for the efforts you had made for
writing this awesome article. 

183. obat kuat

21 05 2013 03:53
It reveals how nicely you perceive this subject.
Bookmarked this web page, will come back for extra articles.
What a great website ! 

184. jual obat diabetes

21 05 2013 03:59
Very good post. Something which is very close to our heart.
You always have a way of making it so easy to follow your thoughts and what you’re sharing with us.
Thank you very much 

185. Dentist San Diego

23 05 2013 15:39
This article is very informative and is useful for everyone who wants to do something big. 

186. localisateur d'apex

06 06 2013 04:11
Most men have a one-track mind when it involves sexual issues—getting to their own climax. AUTO 

187. kruger park lodge

12 06 2013 14:06
Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it 

188. Black Hair Style

14 06 2013 15:06
I give you dozens of thumbs up for this great post! It\'s very informative and chalenging the same time! I visited wide range of site and read number of article. 

189. Web Design

27 06 2013 07:11
Thanks for sharing the info. 

190. Sepatu Boots, Jual Sepatu Boots

04 07 2013 09:53
Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it Sepatu Boots, Jual Sepatu Boots[/url][url] 

191. click here

10 08 2013 07:31
I am really like it very much for the interesting info in this blog that to this website is providing the wonderful info in this blog that to utilize the great technology in this blog. 

192. Web Design

16 08 2013 10:52
This is really interesting post, I was looking for the post since for a while, glad to found this post, I have bookmarked this site to keep update. 

193. Baby Gender

03 09 2013 16:06
Thank you for the information you share, this information is very useful for me ...

I hope you also read my article .... 

194. Cream Anisa

03 09 2013 16:18
Hopefully with his existing article that you write can be useful for the readers ... 

195. Download Template Super SEO 2014

03 09 2013 16:21
Your website is very good, and its content is very unique, I love your website ... 

196. Tutorial Register Google Adsense Full Approve 24 Hour

03 09 2013 16:29
Fill your website is very useful article for readers 

197. Ceiling fans manufacturer

06 09 2013 14:06
Thank you so much for this post. You have convinced me to look further into this practice. 

198. cmc sodium

06 09 2013 14:16
You have convinced me to look further into this practice. 

199. cipto junaedy

12 09 2013 12:06
he same time! I visited wide range of site and r 

200. cipto junaedy

14 09 2013 03:30
thank you for the information very helpful .. I am very interested in what you explained, it's flowing I'll try to keep track of the next post from you.If you like you can visit my website 

201. Kertas Label Barcode

01 10 2013 11:35
Nice article.. Thanks for sharing with us 

202. Benefits Fruits

02 10 2013 02:55
write good content for a website that makes a lot of people who can write well and attract more people to access and view the website further. 

203. jual jaket online keren

03 10 2013 02:27
Thank you so much for the information you have shared with us!
I am impressed! 

204. laptops for sale

11 10 2013 12:44
You are a very intelligent person! 

205. Tas Sepatu Futsal

13 10 2013 14:00
Wow its very nice and informative blog i really appreciate your work keep blogging such type of blog by which we get update thanks for sharing 

206. jual ace maxs

21 10 2013 01:04
terimakasih infonya pa admin membantu sekali 

207. grosir baju wanita

04 11 2013 17:23
Awesome blog.I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. I have bookmarked it and I am looking forward to reading new articles. Keep up the good work 

208. grosir baju wanita

04 11 2013 17:33
I hope you can continue this type of hard work to this site in future also. 

209. jual cmp diet

04 11 2013 17:38
Your blog provided us with valuable information to work with. Each every tips of your post are awesome. 

210. rental mobil jakarta

15 11 2013 07:48
Very nice blog, thanks for sharing to us. 

211. Cloud Computing News

21 11 2013 06:53
This is great! It really shows me where to expand my blog. 

212. animal feed

16 01 2014 08:14
But these days, a lot of people are choosing to grow their gardens without the addition of animal products, and for many reasons 

213. Custom Sticker Printing

17 01 2014 11:30
To say I am extremely reality inspired by what you said. You impart huge amounts of intriguing date, flawless and fabulous plan you `ve got here. Thanks for sharing 

214. cara menambah like facebook

19 02 2014 13:11
This is really interesting post, I was looking for the post since for a while, glad to found this post, I have bookmarked this site to keep update. 

215. Cara Memblokir Facebook

19 02 2014 13:15
Your blog provided us with valuable information to work with. Each every tips of your post are awesome. 

216. cool cars wallpaper

19 02 2014 13:21
Your blog provided us with valuable information to work with. Each every tips of your post are awesome.a 

217. Latest tollywood news online

03 03 2014 10:53
Simbu breaks up with Hansika!
Tamil actor, Simbu has confirmed that he has broken up with Hansika and also added that he has ‘nothing to do whatsoever with Hansika’.
Latest tollywood news online 

218. Soda shop franchise

17 05 2014 08:43
Readers want to read something they did not know before. That is why it is better that you should relevant research before writing. You will be able to write better post this way. 

219. Organics bio product

17 05 2014 08:49
This website is excellent for anyone 

220. Patterns Manufacturer in Hyderabad

17 05 2014 08:53
Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. 

221. chick feeder

17 05 2014 09:02
Very interesting posts on your site. I keep on coming back to learn more. 

222. Water well drill rig

12 06 2014 12:23
I definitely enjoying every little bit of it. It is a great website and nice share. I want to thank you. Good job! You guys do a great blog, and have some great contents. Keep up the good work 

223. Tri Amino Pyridine

02 07 2014 12:27
This is highly informatics 

224. Stainless steel kitchen wares

02 07 2014 13:27
His subject is good, long while I find this topic and I think. 

225. Hotel Towels exporters

03 07 2014 13:01
interesting and useful article for me thank you 

226. Jual Sepatu Online

03 07 2014 18:16
Slavă lui Dumnezeu, scris dvs. este foarte bun, eu nu te plictisesti citind-o. Salutări noroc 

227. whbxvfn

07 07 2014 23:58
dlfcan 

228. Bridal saree

27 08 2014 10:03
They have all from the principal princess attire as well as other princesses which include Medieval Princess, Pink Princess, and fairy princess dresses Herve Leger Dress Cross-Back Bandage. 

229. Yamaha R15 dan Yamaha R25 Motor Sport Racing dan Kencang

17 09 2014 19:03
Hey There I found your blog using google. This is a really well written article. 

230. Cipto Junaedy

18 09 2014 16:55
Kindly allow me understand so that I may just subscribe. 

231. Smartphone android

24 09 2014 01:29
nice blog with interesting articles to read. I found this blog from google and it was very good for the future. 

232. grass mats

28 11 2014 08:35
Nice post. 

233. gymnastics mats uk

28 11 2014 09:30
You provided a valuable service to the community. Thank you for doing such a great job all these years. 

234. garageflooringuk.co.uk

28 11 2014 10:33
I am surprised that how effective your weblog site is. each time i get new and up up to now information to study and to opinion on. Very satisfied 

235. horserubbermats.co.uk

28 11 2014 10:54
I am amazed- to read your different post. It is very informative and interesting thanks for sharing it with us. 

236. Klik Disini

11 12 2015 15:29
thanks 

237. Info Selengkapnya

11 12 2015 15:31
good.. 

238. harga kitchen set per meter

02 03 2016 10:57
thanks for sharing 

239. HainesMedicom.com

11 03 2016 11:09
Raspunsul este la fel ca toate celelalte, unde credeti? Inchideti ochii... Exact acolo! In noi. Pentru ca va reamintesc, nu exista probleme exterioare. Lumea din jur incepe si se termina in noi. 

240. KemalaHerbal.com

10 04 2016 09:17
Raspunsul este la fel ca toate celelalte, unde credeti? Inchideti ochii... Exact acolo! In noi. 

241. KemalaHerbal.com

10 04 2016 09:21
Pentru ca va reamintesc, nu exista probleme exterioare. Lumea din jur incepe si se termina in noi. 

242. KemalaHerbal.com

10 04 2016 09:25
Pentru ca va reamintesc, nu exista probleme exterioare. Lumea din jur incepe si se termina in noi. 

243. KemalaHerbal.com

10 04 2016 09:31
Cand o sa acceptam asta si cand o sa ne asumam acest adevar colosal 

244. rumah minimalis

27 10 2016 16:03
Nice information 

245. Obat Penambah Nafsu Makan

17 02 2017 10:43
Thank you for another essential article. I have learned a lot from your article. Thank so much, again! 

246. High Fever Treatment

01 03 2017 09:53
How to cope with fever and body ache with herbal medicine QNC gamat jelly can help heal or cope with chills and body aches naturally and quickly. 

247. Afnan

10 01 2018 08:01
rumah walatra herbal 

248. Obat air mani bercampur darah

30 01 2018 08:39
thanks, this article is very helpful obat berengan 

249. How Wholesale Popcorn Boxes Increase Brand Popularity

26 03 2018 15:46
One thing that stays with us when we go out with friends, watching movies, favorite TV shows, or watching a sport, is a pack full of popcorns. 

250. kuherbal

23 04 2018 04:48
Your blog provided us with valuable information to work with. Each & every tips of your post are awesome. Thanks a lot for sharing. 

251. asfsf

21 11 2018 08:29
sdhfsdf 

252. Obat Jerawat

26 12 2018 17:02
saya sayang sama kamu bebeps ku yang sangat cantik  

253. Wuxia

24 01 2019 07:06
Your share is great. I read it very carefully and found it very true, you must have invested a lot of time in this article.

Adauga si tu un comentariu

Bold Italic Underlined Link

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog