en-joy  

Concurenta si vanzare

30 09 2012 11:35
Uitati-va la noi. Toate sunt pe dos; toate sunt cu susul in jos. Doctorii distrug sanatatea, avocatii distrug Justitia, Universitatile distrug cunoasterea, guvernele distrug libertatea, presa oficiala distruge informatia si religia distruge spiritualitatea spunea Michael Ellner in Columbia Journalism Review.

De ce? Pentru ca asta trebuie sa faca spun eu. Vrea, oare cineva ca populatia sa perceapa numai lumea celor cinci simturi si societatile nostre sa fie aproape in totalitate focusate pe promovarea simturilor vazului, auzului, gustului si mirosului (+ cel tactic)? Oamenii sunt mult mai usor de controlat si pacalit cand sunt separati de sursele mai inalte de informare, intuitie si inspiratie. Aceasta a fost motivatia pentru crearea acestei versiuni a stiinte care afirma ca lumea aceasta este totul, cea care domina scolile si universitatile in zilele noastre. Religiile principale sunt de asemenea folosite pentru a apara zidurile acestei realitati, prin etichetarea celor care comunica cu alte dimensiuni, ca servitori ai Diavolului. Sute de mii au fost omorati in timpul Inchizitiei pentru simplu fapt ca aveau capacitati inter-dimensionale. Daca spui ca auzi voci sau ai viziuni ale spiritului esti condamnat sau ridiculizat; dar cand spui ca Dumnezeul Crestin este pe fir sau daca ai avut o viziune cu Fecioara Maria, vor sa iti ridice un altar. Diferenta este ca prima afirmatie face concurenta sistemului de credinte, in timp ce a doua ii face vanzare.

vizite: 7783 redactor: dr.ing. Claudiu Oteleanu in General

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog