en-joy  

Prima pagina

Pagini: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 127 »

CENTRUL AFTER SCHOOL JOY ART BRASOV

13 08 2012 06:51
VA INVIT SA VIZITATI CENTRUL JOY ART - program after school, activitati educative diverse: LIMBI STRAINE prin cantec si joc, CREATIVITATE si imaginatie, BALET, ARTE MARTIALE, RADIO si comunicare, SAH, CHITARA, ART TERAPIE, PICTURA, Locatie: BRASOV, Str. Lunga 130, tel. 0724223511 www.afterschoolbrasov.ro

mai multe ...

vizite 120899comentarii 414 redactor: Liana Rada in General

De ce se bronzeaza romanii?

09 08 2012 11:57
V-ati intrebat vreodata de unde vine dorinta acerba a romanilor de a merge pe insoritul litoral romanesc? O fi tot o treaba venita pe firul istoriei multimilenare sau vreo tendinta? Hai mai bine sa vedem daca Romania are sau mai bine zis avea sau de cand are iesire la mare. Cred ca de aici ar trebui sa pornim.

mai multe ...

Izolarea sociala

09 08 2012 11:45
Limbajul si creierul uman au evoluat paralel („The Symbolic Species: The Co-evolution of Language and the Brain” –Deacon T -1997) ingaduindu-ne sa excelam in fata abilitatilor fizice ale altor mamifere si primate. Daca nu ne exersam abilitatile de limbaj, largi portiuni ale creierului nu se vor interconecta efectiv cu alte structuri neuronale. Dialogul necesita interactiune sociala si cu cat avem mai multe lagaturi sociale cu atat mai putin vor intra in declin abilitatile noastre cognitive (”Influence of the social network characteristics on cognition and functional status with aging" - Green A.F., Rebok G, Lyketsos G -mai 2008).

mai multe ...

Simetrie, Complexitate, Creativitate

25 07 2012 10:58
Motto: „Daca am exista numai noi, ar fi o risipa de spatiu” din Tora - Scripturile sfinte ale evreilor. Eu cred ca mintile nostre sunt atrase de simetrie si sunt de asemenea acordate foarte fin pentru a detecta. Simetria, complexitatea si ceea ce ne intereseaza cel mai mult, creativitatea au o legatura indisolubila si nu cred ca putem vorbi despre una, fara sa pomenim ceva despre cealalta.

mai multe ...

Egiptean...?

25 07 2012 10:54
Este interesant de vazut cum, sau mai bine zis, de cand incepe o zi. Evreii considerau (de mult dar si acum) inceputul unei zile de la apusul Soarelui. Egiptenii considerau asta exact pe dos. Ei statuau inceputul zilei la rasaritul Soarelui. Eu cred ca un seism provocat de contactul sau ciocnirea cu o cometa a Terrei, ar trebui sa fie resimtit simultan pe tot globul. Un seism nu este un fenomen exceptional, dar un seism care insoteste un soc cosmic probabil ca dobandeste o importanta considerabila si lasa o amintire durabila supravietuitorilor.

mai multe ...

2012 - Sfarsitul lumii sau Dezastrul de la bac

25 07 2012 10:44
Desi departe de miezul lucrurilor si oarecum detasat am urmarit cu interes derularea examenului de maturitate din anul acesta si poate pentru prima data in cei douzeci de ani petrecuti la catedra mi-am dat cu parerea. Problema esentiala a invatamantului nostru este ruptura dintre parinti si profesori. Pe de o parte, parintii sunt plecati si nu mai au timpul necesar sa se ocupe de copii si pe de alta parte profesorii stau prea putin cu copiii, timpul petrecut la scoala este insuficient pentru a putea face ceva in sensul administrarii unei bune educatii. Acest lucru se face acasa de parinti. Predarea, un element extrem de important, din transmiterea informatiei va trebui - dupa mine- sa devina gestionarea informatiei.

mai multe ...

Alaila Production lansează primul single "Miau"

06 05 2014 10:27
Braşov, 26 aprilie 2014 - În prag de vară, când toată lumea se gândeşte la mare şi la vacanţă, Dean lansează primul single realizat de Alaila Production - "Miau". "Miau, miau.. (î)mi iau barcă, să plec la mare!  - aşa încep băieţii melodia care promite să fie hitul verii 2014. Entuziasmul, setea de mare, dorinţa de libertate şi distracţie,fără grija prietenei sunt expresiile-cheie ale single-ului. Miau  este o piesă de vara perfectă pentru a încinge atmosfera în cluburi, la petrecerile pe plajă, între prieteni şi nu numai. Timbrul vocal deosebit al lui Dean şi sunetul de calitate al piesei sunt doar două dintre motivele care stârnesc curiozitatea de a asculta cea mai nouă producţie Alaila Production. Dean, pe numele real Cosmin Dragomir, şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 4 ani, când a început să ia lecţii de pian şi ulterior, de canto. Artistul a participat la emisiunile TV care se ocupă cu descoperirea talentelor, œMegastar  şi œX Factor . A urmat, în 2012, lansarea piesei de succes Radmina , compusă şi produsă de Delyno. Recent, cover-ul după piesa lui Enrique Iglesias, I'm a freak , realizat de Dean în colaborare cu Alaila Production a avut un succes fulgerător, ieşind pe primul loc în competiţia internaţională de pe site-ul texan Vube.com, iar băieţii s-au ales cu 10.000$ şi cu faimă în toată România, prin apariţia la emisiunile televizate La Măruţ㠝 şi Neaţa cu Răzvan şi Dani , precum şi la posturile locale şi naţionale de ştiri, ca fiind trupa fenomen . Peste 2 milioane de vizualizări şi 4000 de like-uri în mai puţin de două luni au propulsat cover-ul românesc în preferinÅ£ele fanilor. Inaugurat în 2014, Alaila Production este cel mai nou studio de producţie muzicală din Braşov, cu echipamente de ultimă generaţie şi un spaţiu creativ. . Echipa Alaila este un grup de tineri iniţiaţi pe meleagurile media locale, care au luat hotărârea de a da startul unui concept nou pe piaţa muzicală din România. Colaborarea dintre Dean şi echipa Alaila Production continuă cu cel mai recent single Miau , o explozie de energie şi o chemare la distracţie pentru toţi cei cu spirit liber! Piesa va beneficia în curând şi de un videoclip. Puteţi urmări piesa Miau  - Dean featuring Alaila Production: https://www.youtube.com/watch?v=mXe5Z6gJFp4 Mulţumim celor care au contribuit la acest proiect: ¢ Cosmin Dragomir (Dean) ¢ Alaila Production: https://www.youtube.com/channel/UCJWmgyvEZ62f2c2RtYqJFLQ, https://www.facebook.com/AlailaProduction ¢ Răzvan Stroe - 0727 907299 / razvan.stroe1@gmail.com ¢ Bogdan Nistor - bogdan.radiodj@gmail.com ¢ Matias Endoor ¢ Ayon

vizite 120377comentarii 284 redactor: Razvan Stroe in General
Pagini: « 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 127 »

Alte intrari:

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog