en-joy  

Anca Dobri

In mod normal ,eu nu prea vorbesc despre mine pentru ca stiu ca oricat m-as stradui sa gasesc toate calitatile si defectele pe care le posed , fiecare om cu care ma intalnesc ma percepe diferit , dar daca e musai atunci sa spun ca sunt brasoveanca , am absolvit Filologia ( 2002) si un master pe Comunicare si Relatii Publice (2004 ) si cea mai mare pasiune a mea este scrisul . Am inceput sa scriu inca din liceu si cu siguranta voi face lucrul acesta pana la adanci batraneti . Cred ca nimic nu e intamplator in viata si ca avem un drum prestabilit pe care trebuie sa-l urmam . Cel putin eu am simtit lucrul acesta pe propria piele si deci , fac aceasta afirmatie in cunostinta de cauza . Experienta m-a invatat ca nu e bine sa am idei preconcepute si ca nu trebuie sa aduc in discutie o problema , o situatie pana cand nu am filtrat-o suficient si nu am toate datele asupra ei . Pentru mine a scrie inseamna a comunica si cred ca gazetaria este modalitatea cea mai potrivita de a stabili dialoguri cu ceilalti . O critica pertinenta ma poate ajuta sa-mi imbunatatesc stilul , de aceea accept parerile tuturor celor care mi citesc materialele pentru ca in felul acesta pot schimba ce nu merge bine sau imi pot indrepta atentia asupra a ceea ce ignorasem in propriul text .

Imi plac oamenii creativi si performanti , oamenii care au puterea de a se ridica de jos atunci cand nimeni nu le mai acorda nici o sansa . Incerc pe cat pot sa evit cliseele de orice tip si fiecare text pe care il scriu este un test in care inmagazinez tot ce am acumulat pana in acel moment . Si in final , as mai adauga ca sunt o fire foarte curioasa , perseverenta si rabdatoare care stie ca , pana la urma , va ajunge acolo unde isi propune .

Trimite E-mail:

Intrari adaugate de Anca Dobri

Toate drepturile sunt rezervate ATZ. Nici o informatie din acest site nu poate fi preluata, integral sau partial fara acordul din partea ATZ. Redactorii sunt direct responsabili pentru continutul articolelor si a stirilor.

rss feed atom feed Powered by eyeblog